Menu

Onze Visie

sKCWB onderscheidt zich van andere non-profit organisaties door een hands-on mentaliteit. De meeste bestuursleden en betrokkenen zijn ondernemers, met decennialange ervaring in het organiseren van succesvolle evenementen en activiteiten. Bij sKCWB gaat het om de resultaten. Bij voorkeur in samenwerking met partners en andere geïnteresseerden.

WERKWIJZE

Deze visie vertaalt zich in een onderscheidende werkwijze:
- Een voortvarende opstart en uitrol van het activiteitenprogramma
- Een gedegen analyse van gedeelde belangen met partners
- Een voortvarende opstart en uitrol van het activiteitenprogramma
- Het verzekeren van de nodige politieke en ambtelijke alignment
- Een ondernemende benadering, met oog voor ROI (return on investment)
- Zoeken naar winstgevende nevenactiviteiten, voor sKCWB of anderen

Joke van Vrouwerff

Joke is voorzitter van sKCWB. Zij is werkzaam bij de Raad voor de Rechtspraak en was actief als gemeenteraadslid in Geldermalsen. Daarnaast is Joke actief in een groot aantal verenigingen. Met haar politieke en maatschappelijke connecties creëert Joke draagvlak voor het programma van sKCWB bij partners en publiek.

Gerd Buyserd

Gerd is penningmeester van sKCWB en verantwoordelijk voor de financiën. Als Vlaming en historica heeft Gerd brede kennis van de cultuur en geschiedenis van de Lage Landen. Zij woont inmiddels ruim 30 jaar in de West-Betuwe en heeft vele initiatieven gestart of mee helpen organiseren. Van cultuurreizen tot lezingencycli tot historische inleidingen bij kunstfilms. Gerd is mede daardoor in de hele regio gekend.

Karin Janssens

Karin Janssens is welbekend in het culturele en kunstzinnige circuit van Geldermalsen en omstreken. Als kunstenares en als bestuurder van andere stichtingen en organisaties heeft zij in het verleden de nodige kennis en ervaring opgedaan, die van pas komt bij het oprichten en uitbouwen van sKCWB, als regionale culturele factor van belang.

West-Betuwe
Ons land, ons erfgoed

© sKCWB 2018. Dit manifest is een productie van: