Meezingmiddag

18-06-2019

Dinsdagmiddag 18 juni 2019 van 14.00 tot ca. 16.30 uur Meezingmiddag in Verzorgingshuis Ravestein, De Wieken 2, Geldermalsen

in verzorgingshuis Ravestein.

Thema: ik hou van Holland met Oud-Hollandse liedjes. Sluit aan bij expositie en thema: Ik hou van Holland, dat Ravestein initieert in samenwerking met de  vrienden van Ravestein van 1 juni t/m 30 juni 2019.

Deze middag zal door Stichting sKCWB worden verzorgd m.m.v. zangers en zangeressen samengesteld uit het levensliederen zangkoor De Rozenswaaijers uit Ravenswaaij met begeleiding van Nico op accordeon.  Dit zal gepaard gaan met lekkere hapjes en drankjes ook weer passend in het thema: Ik hou van Holland.

 

Alle bewoners van Ravestein en de bezoekers van de dagopvang, Xi-Xi (van ‘s Heerenloo) en verpleeghuis de Bloementuin hebben een jaar lang zich kunnen voorbereiden op de tentoonstelling:

‘Ik hou van Holland’

De kunstwerken zijn geheel de maand juni te bezichtigen in de gangen van Ravenstein. Tevens doen zij ook mee aan de ‘Kunst en Cultuur’ week die vanaf 15 juni t/m 23 juni zal plaatsvinden. Dus gedurende deze culturele zomerweek zijn er naast de werken in het kader van de tentoonstelling Ik hou van Holland, ook werken van Piet Mulder te zien in de gangen van Verzorgingshuis Ravestein.

www.welzijnwestbetuwe.nl

West-Betuwe
Ons land, ons erfgoed

© sKCWB 2018. Dit manifest is een productie van: