Opening Jan van Anrooy Kunstroute

19-06-2021 tot en met 12-09-2021

Zaterdag 19 juni 2021 Vernissage Route 4 de Jan van Anrooij kunstroute en komt tevens de monografie Symfonie van de Betuwe van Jan van Anrooy uit door schrijver Jef de Jager. Stichting sKCWB organiseert hier omheen een tentoonstellingsroute, een crowdfundingsactie en de mogelijkheid tot voorintekening op het boek. De tentoonstellingsroute Route 4, Jan van Anrooy, is van zaterdag 19 juni 2021 tot en met medio september 2021. Op ruim 15  locaties in de Betuwe en zelfs daarbuiten, wordt het werk van Jan van Anrooy tentoongesteld. Opening van de route zaterdag 19 juni in de Pieterskerk te Tricht. Dan komt tevens het boek monografie Jan van Anrooij 1901-1988 Symfonie van de Betuwe van schrijver Jef de Jager uit en dit is tevens de opening van de culturele zomerweek 2021, die ivm Covid19 evenals vorig jaar alleen zal bestaan uit het lanceren van een route en dit keer dus Route 4 de Jan van Anrooij kunstroute. Het mag redelijk uniek genoemd worden,  dat bij ruim 15 locaties tegelijkertijd, werk van een schilder wordt getoond; weliswaar met allemaal een ander thema.

Routeboekje Route 4 Jan van Anrooy tentoonstellingsroute Symfonie van de Betuwe

 

Bij nagenoeg alle locaties waar voornamelijk collecties uit particulier bezit te zien zijn, worden ook werken te koop aangeboden. Wilt u nu ook dat uw werk van Van Anrooy wordt tentoongesteld, dan kunt u uw werken aan ons uitlenen voor expositie, maar u kunt ook uw werk verkoopbaar stellen. Voor meer informatie en aanmelding hiervoor: info@skcwb.nl

Er zullen in die periode dus werken te zien zijn die wij in bruikleen krijgen van de erven (o.a. uit Zwitserland), maar ook werken die zij ter verkoop aanbieden.

Jan van Anrooy in woord en beeld
Om zeker te zijn van een exemplaar van het boek, kunt u nu al intekenen, bij voorintekening is de prijs 24,95 (normaal 29,95). Ook kunt u voorinschrijven door middel van crowdfunding; u krijgt hierbij een geweldig programma en ontvangst op zaterdag 19 juni a.s. en u bent verzekerd van een gesigneerd boek. Kosten € 75,00 p.p. Zie voor meer informatie de beide inschrijfformulieren hieronder.

Persbericht

(Kopafbeelding: Symfonie van de Betuwe)

Bezoek website

West-Betuwe
Ons land, ons erfgoed

© sKCWB 2018. Dit manifest is een productie van: