Menu

Opening Jan van Anrooy Kunstroute

19-06-2021

Zaterdag 19 juni 2021 komt de monografie Symfonie van de Betuwe van Jan van Anrooy uit door schrijver Jef de Jager. Stichting sKCWB organiseert hier omheen een tentoonstellingsroute, een crowdfundingsactie en de mogelijkheid tot voorintekening op het boek. De tentoonstellingsroute Route 4, Jan van Anrooy, is van zaterdag 19 juni 2021 tot en met medio september 2021. Op diverse locaties in West Betuwe wordt het werk van Jan van Anrooy tentoongesteld. Opening van de route zaterdag 19 juni, dan komt tevens het boek uit en dit is tevens de opening van de culturele zomerweek 2021.

Deze tentoonstellingsroute zal worden afgesloten met een veiling en het is tevens mogelijk om werken te kopen bij de diverse locaties die meedoen in de route. Wilt u nu ook dat uw werk van Van Anrooy wordt tentoongesteld, dan kunt u uw werken aan ons uitlenen voor expositie, maar u kunt ook uw werk verkoopbaar stellen. Voor meer informatie en aanmelding hiervoor: info@skcwb.nl

Er zullen in die periode ook werken te zien zijn die wij in bruikleen krijgen van de erven (o.a. uit Zwitserland), maar ook werken die zij ter verkoop aanbieden.

Om zeker te zijn van een exemplaar van het boek, kunt u nu al intekenen, bij voorintekening is de prijs 24,95 (normaal 29,95). Ook kunt u voorinschrijven door middel van crowdfunding; u krijgt hierbij een geweldig programma en ontvangst op zaterdag 19 juni a.s. en u bent verzekerd van een gesigneerd boek. Kosten € 75,00 p.p. Zie voor meer informatie de beide inschrijfformulieren hieronder.

Voorinschrijving Monografie Jan van Anrooy 19 juni 2021 door middel van crowdfunding

Voorintekening formulier Boek Monografie Jan van Anrooy symfonie van de betuwe

(Kopafbeelding: Symfonie van de Betuwe)

West-Betuwe
Ons land, ons erfgoed

© sKCWB 2018. Dit manifest is een productie van: